ALB There are 52 products.

  • Muga Cava Conde de Haro
    Disponibil
    Muga Cava Conde de Haro

    91 Puncte James Suckling: ”Un vin spumant foarte consistent, cu arome de măr feliat, pere și aluzii de lămâie. Sec și efervescent, dar totuși cremos și cu textură delicată. Sfârșit aromat. Beți-l și savurați-l!”

    91 Puncte James Suckling: ”Un vin spumant foarte consistent, cu arome de măr feliat,...

    91 Puncte James Suckling: ”Un vin spumant foarte consistent, cu arome de măr feliat, pere și aluzii de lămâie. Sec și efervescent, dar totuși cremos și cu textură delicată....

  • Disponibil
    Alpha Estate-...

    Culoare galben deschis, stralucitoare, cu note verzui. Nas intens si bogat, tipic soiului, cu citrice, fructul pasiunii, miere si note de stejar. Gura plina, cremoasa, cu un echilibru excelent, prospetime si finete. Arome persistente dupa gust cu final lung.

    Culoare galben deschis, stralucitoare, cu note verzui. Nas intens si bogat, tipic...

    Culoare galben deschis, stralucitoare, cu note verzui. Nas intens si bogat, tipic soiului, cu citrice, fructul pasiunii, miere si note de stejar. Gura plina, cremoasa, cu un...

  • Von Winning Deidesheimer ”Paradiesgarten” Riesling
    Disponibil
    Von Winning...

    Descrierea producătorului: ”Cel mai fin și mai elegant dintre plaiurile noastre. Paradiesgarten (Grădina Raiului) este situat pe culmea dealului, chiar sub pădure. Vinul este fermentat în butoaie de stejar, fiind apoi maturat un an pe drojdii. Structură fină dar fermă, forță și sfârșit fantastic.” 

    Descrierea producătorului: ”Cel mai fin și mai elegant dintre plaiurile noastre....

    Descrierea producătorului: ”Cel mai fin și mai elegant dintre plaiurile noastre. Paradiesgarten (Grădina Raiului) este situat pe culmea dealului, chiar sub pădure. Vinul este...

  • Disponibil
    TENUTA ULISSE DIECI...

    Un vin cu totul exceptional care sarbatoreste 10 recolte fantastice respectând un trecut stravechi. Învechit în butoaie fine frantuzesti timp de 12 luni.

    Un vin cu totul exceptional care sarbatoreste 10 recolte fantastice respectând un...

    Un vin cu totul exceptional care sarbatoreste 10 recolte fantastice respectând un trecut stravechi. Învechit în butoaie fine frantuzesti timp de 12 luni.